button nieuws


20-12-2015 20 december toch nog naar show geweest in Rotterdam waar onze kanjers zichzelf weer prima presenteerden, werden alle 3 best in show en Francesco nog eens BOB, de beste Maine Coon en ook de lieveling van de Amerikaansen keurmeester Jan Rogers voor de beste volwassen kat van de show.. Helemaal top dus om het jaar mee af te sluiten!

11-12-2015 Er zijn nog 2 kittens die nog een nieuw huisje zoeken.
kittens

22-11-2015 De laatste show van dit jaar was in Lage Zwaluwe bij de NPV: Francesco en zijn mama Lenny en Kadisha waren mee. wat deden ze het weer super!!!!!. alle 3 hun punten, mama en zoon Best in Varieteit, alle 3 NOM. BIS en alle 3 Best in Show en Francesco nog eens de BOB, Alweer de Beste Maine Coon van de show.. Supertrots uiteraard.

15-11-2015 Nieuwegein bezocht, daar hield Felikat de jaarlijkse Fife show en Kadisha behaalde de laatste CAPIB en mag zich nu International Premior noemen, Francesco en Lola kwamen beide niet verder dan het behalen van hun punt want wat hadden zij prachtige tegenstanders en hield het op voor die dag maar dat hoort er ook bij!
   
25-10-2015 Naar de traditionele show in Baarn geweest en de 3 hebben het uiteraard weer prima gedaan! Kadisha behaalde de 3e CAP, Lola de Ex.1, de Best in Varieteit en de Nominatie Best in Show en onze kater Francesco deed het helemaal super! CAGCI, Best in Varieteit en de Nominatie voor Best in Show werd ook tot Best in Show gekozen en als toetje ook nog eens de BOB, beste Maine Coon!. Zooo trots op ze.

29-9-2015 De kittens van Fabiana en Pablo zijn geboren.
voor meer info zie kitten pagina.

13-9-2015 De eerste Felikatshow in Schiedam werd door de "oudere" katten bezocht: Lenny was weer eens mee en kreeg de ereprijs en verloor de nominatie en was klaar en Kadisha: zij veroverde haar 7e Best in Variety en werd ook genomineerd voor de Best in show. Super gedaan dus.

30-8-2015 De eerste show van de onafhankelijke verenigingen is ook een feit: Wij waren met Francesco en Kadisha in Wuppertal (DE) te gast bij BKEV: Francesco Best in Variety en Best in show halflanghaar open Katers. Kadisha Best in show kastraatpoezen en Best of Best bij de Kastraten. wederom superresultaten van de 2!

23-8-2015 We zijn de eerste show van het seizoen begonnen met de jaarlijkse Kitten-Junioren en Seniorenshow van de RMC (rasclub Maine Coon) hiervoor waren Kadisha en Bono en Lenny uitgenodigd ivm het behalen van hun suprême titel in 2013 en 2014. Lola mocht uiteraard ook mee en ze deed het super! eerst uit de 4 poezen 1e worden en de nominatie behalen en dan gewoon Best in show worden bij de kitens 4-7 maanden poezen! Kadisha mocht ook meedoen met de Supersupreme keuring, een keuring voor de oudere katten. Zij won ook eerst de Nominatie en mocht hierbij de Best in Show ook op haar rekening bijschrijven! Bono werd in de voorronde al weggespeeld door een jongere kater dus die mocht gauw verder slapen de hele dag. Onze Lenny was al thuis gebleven.
Wij zijn supertrots op de meiden!

show

show


16-8-2015 Fabiana heeft onlangs een date gehad met de mooie Pablo en we kunnen ondertussen zeggen dat het een geslaagde is geweest. Eind september hopen we mooie toverballetjes te krijgen van die 2! Voor meer info: Zie planning.

05-6-2015 Op 5 juli bericht ontvangen van de Nederlandse TopKat competitie dat Lenny bij de beste Volwassen Katten behoort over seizoen 9-2014 tm 4-2015, erg leuk daar we nauwelijks met haar op de nederlandse show's zijn geweest hadden we hier totaal niet aan gedacht. Op welke plaats ze geëindigd is zullen we op 17 oktober vernemen!

21-6-2015 21 Juni was het voor het laatst in het seizoen Showtime in het Duitse Ratingen waar we de Fifeshow van DEKZV bezochten op zondag met hetzelfde team als de week ervoor. Francesco zijn CACS punt en was klaar voor die dag en Kadisha behaalde haar eerste CAPIB punt en de Best in Variety over 2 grote Katers. Lola Ex.1 en de Nominatie Best in show waar ze heel dapper maar mooi tussen de grotere kittens stond. Wederom trots op de Cats met deze resultaten. En nu zomerstop!

14-6-2015 Op 14 juni zijn we naar het Friese Gorredijk geweest naar de Mundikatshow met Kadisha die haar laatste CAP punt haalde en nu Premior is. Francesco behaalde het CACS certificaat en zijn 7e Best in Variety. Lola maakte haar showdebuut en behaalde de Ex. 1 over een ander poesje, dus weer mooie uitslagen!

17-5-2015 Naar de (Traditionele) show van NKV in Goch (DE) geweest met Francesco, Kadisha en Bono.

14-5-2015 Het nieuwe blauwe meisje Lola is gearriveerd vanuit Duitsland!

08-5-2015 Fabiana heeft de laatste testen ondergaan en is nu FiV/Felv negatief getest en tevens ook voor Patella Luxatie! In het weekend van 25-26 april hebben we het Franse Saint Quentin aangedaan voor de internationale Fifeshow met 3 van onze katten. Kadisha maakte haar debuut in de kastratenklasse en Fabiana is Groot Internationaal Champion geworden en haar broer Feliciano is Internationaal Premior geworden.

09-4-2015 Met Fabiana naar de WilhelminaLinde kliniek geweest en is ze met zeer goede uitslagen negatief getest op HCM en PKD door middel van een Echo.

29-3-2015 Naar Eemnes geweest ivm uitreiking van de begeerde RMC Award 2014.. We hebben goed uitgepakt dit keer! Lenny 1e en Fabiana 2e bij de poezen, Francesco 4e bij de katers en onze big bear Bono behaalde als aflsluiter van zijn carriere eveneens de 4e plaats bij de kastraten! Erg trots uiteraard op de kanjers.

22-3-2015 Naar de Neocatshow in Veenendaal geweest met Lenny, Bono, Fabiana en Francesco, broer en zus zijn nu International Champion bij de onafhankelijke vereniging.

08-3-2015 Naar het Belgische Tienen van Fife vereniging Felis Belgica gereisd met Francesco en zus Fabiana voor hun buitenlandse punten die ze uiteraard behaalden.

01-3-2015 Naar de Felikatshow in Schiedam (Fife) geweest alwaar een Maine Coon special was ivm het 25 jaar bestaan van de RMC (Rasclub Maine Coon). Fabiana was er met broer Francesco en hun zusje Felice was ook gekomen en samen met haar moeder Lenny mochten zij ook beiden naar het podium voor de Best in Show die hun mooie mama jammer genoeg alweer door loting verloor....

15-2-2015 Afgereisd naar de NKFV show in Fijnaart. De eerste keer dat we naar deze vereniging zijn geweest met Lenny, Francesco en Fabiana met goede resultaten.. Het was erg rommelig maar dat zijn we gewend van dit soort shows en tegenstrijdige beslissingen van een keurmeester maakte de dag tot een vreemde ervaring. Alle 3 Best in Variety en Francesco zelfs over de alle aanwezige 8 black Tabby katten(junioren-castraten-poes en 3 katers) kreeg geen nominatie daar de kater waarvan hij oa de Best in Variety won de Nominatie kreeg wat officieel niet kan.. maar op dat moment wel vlgns de keurmeester. Tsja…. dan maar niet. Fabiana en Lenny waren wel genomineerd en Lenny won de BIS bij de poezen. Trots op het showteam!

8-2-2015 de eerste Mundikatshow van dit jaar zit er op: Vandaag met broer en zus(sen) geweest: Fabiana behaalde het CAGCIB punt, zusje Felice mocht later en ook zij kreeg haar CAPIB punt. Francesco onze (soms te) Easy Going kater had zoals altijd zijn goede humeur meegenomen en wond de keurmeester aardig om zijn poezelige pootje met zijn super warme tabby patroon!, de CAGCIB, de (6e )Best in Variëteit volwassen katten was voor hem, de Nominatie ging aan hem voorbij, daar hij te relaxed is boeide het hem niet en lag haast te slapen en dus hield het op voor hem verder maar met genoeg punten behaald mag hij zich vanaf vandaag Groot Internationaal Champion noemen!

25-1-2015 Op naar de Neocat show in Houten. De allergrootste (Traditionele) show van Nederland met meer dan 900 katten. Ja dat moet je een keer meegemaakt hebben! Onze good old boy Bono “moest” mee. 1 x per jaar kun je het Wereldpunt halen en daar moet je bij zijn!. Uiteraard haalde hij dat en mag zich nu ook Wereld Premior noemen de hoogste titel voor een castraatkat bij de Onafhankelijke verenigingen.. 36 katten waren aanwezig voor hun eveneens begeerde punt. Uit de 11 aanwezige Maine Coons mocht onze kanjer als enigste Maine Coon terugkomen om de uitreiking van de 10 beste Katten uit de WereldKlasse bij te wonen!. Dus dat was een mooie afsluiting voor hem. Hij verdiende eveneens de Best in Variëteit en de Nominatie voor Best in Show Castraat Katers. Lenny en Fabiana behaalden eveneens hun punten, Best in Variëteit en tot verassing mochten ze nog met 5 andere poezen aantreden om Best in Show bij te wonen. Fabiana kreeg 1 stem en haar mooie mama 4 stemmen dus die werd Best in Show!.

11-1-2015 Het jaar is weer begonnen met de eerste show van Felikat in Nieuw –Vennep, die we bezochten met Lenny ivm de titeluitreiking van het National Winner Certificaat 2014. En omdat we er toch waren heeft ze ook een keuring meegepakt met goed resultaat. Zoals we van haar gewend zijn kan het vriezen of dooien met haar showhumeur en dat was te merken… de PH (ereprijs) was voor haar, de Best In Variëteit ging aan haar voorbij omdat ze ineens erg boos werd… maar de Nominatie als beste Poes van de keurmeester was in de pocket, De keurmeester was diep onder de indruk van onze dame met haar Killer Look…bij de BIS 1 stem gekregen dus zeer tevreden. Zoon en Dochter Francesco en Fabiana behaalden ook allebei hun CAGCIB punt.
   

Nieuws 2013Nieuws 2014Nieuws 2015Nieuws 2016Nieuws 2017Nieuws 2018