button Linken

Welkom op de website van Maine Coon Cattery Frizzy's Fortune.

Eens zijn wij verliefd geworden op het mooie kattenras Maine Coon.
O.a. door het mooie grote lijf, de zachte vacht, de robuuste uitstraling, de pluimen op en in de oren en tussen de tenen, en de fantastische pluimstaart. Ja, van zo'n kat kun je toch alleen maar dromen!!!

Wij hadden al jaren "gewone" katten en vonden het ras Maine Coon iets voor ooit..
Onze eerste kat was Fritz, een hele leuke zwart met witte Europese Korthaar kater met een verfomfaaid uiterlijk. Hij had ons uitgezocht om de rest van zijn leven te slijten, en deed dat tot aan zijn dood op 17-jarige leeftijd. Wij noemden hem altijd liefkozend Frizzy.
De naam van onze cattery is dan ook een hommage aan hem: Frizzy's Fortune.

In 2008 begon onze droom waar te worden en kwam onze eerste Maine Coon, een zwart witte kater bij ons wonen. Dat was het begin van onze Maine Coon familie. Uiteraard werd hij als castraat gehouden daar wij geen behoefte voelden om te gaan fokken. Ondertussen zijn er nog een aantal katers en poezen gevolgd.

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zo is het er toch van gekomen. Na enige tijd heeft Poes Lenny ons verblijd met een nest met prachtige kittens. Het eerste Frizzy's Fortune nestje werd op 11 juni 2013 geboren! En of er nog eens een zal volgen zal de tijd uitwijzen.

Deze site is dan ook speciaal gemaakt voor mijn geliefde katten, die meer verdienen dan mooi op de foto staan in de PC.

Wij zijn lid van Felikat en Rasclub Maine Coon.

Heidi

Laat je na bezoek van deze website een bericht achter in ons gastenboek??

banner Frizy